Детско шлагерно студио ДА и Тийн формация

Детско шлагерно студио „Да” е сред най-популярните български детски вокални формации.  Песента “Коледен звън”, в изпълнение на вокалната формация е в учебника по музика за трети клас на Издателство “Анубис”, а с “Ако дал си надежда” започва  учебника по музика за седми  клас на същото издателство, a още 14 песни са в различни помагала за начални училища и детски градини и на издателство”Просвета” и други. Три видеоклипа  от най-познатите песни на детско шлагерно студио ДА  “Ало, ало слънчице” и „Роклята на мама” –всеки с по над  25 милиона гледания в YouTube, както  и други песни с милиони гледания в социалните мрежи.  Сред успешно реализираните проекти са: – 2017 г. – албум „Приказка сребърнобяла”- детско шлагерно студио ДА, зедно с : Деси Добрева, Орлин Павлов, Атанас Пенев(Б.Т.Р), Милица Божинова и Николай Манолов, дует „Мания”, Формация ДА; – 2016 – албум „Вълшебници” на детско шлагерно студио ДА; 2012 – албум с детски песни „Слънчева дъга” по стихове на Райна Пенева на детско шлагерно студио ДА заедно с Богдан Томов, Десислава Добрева, Орлин Павлов, Цецо Елвиса, дует „Мания“ и др. -; -2009 – албум с песни за деца ”Ало, слънчице”/на компактдиск и като филм- DVD/, в изпълнение на детско шлагерно студио ДА -2007 е и компакт-диска „Най-добрите коледни и новогодишни детски песни”;

Студио ДА е с множество концертни изяви, сред които и  самостоятелен концерт пред българската общност в Барселона(Испания), концерт-спектаклите „Ало, ало слънчице”(2021) и „Къде живеят чудесата?”(2022).  а  лятото на 2022г.  участие  и в концертите на  Рони Ромеро с  INTELEGENT MUSIC PROJECT.

Концерти на детско шлагерно студио ДА са многократно излъчвани в  програмите на  БНТ.

Последният проект, с участието на детско шлагерно студио „Да” е албумът „Слънчеви песнички” на една от  най-ярките български попизпълнителки ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА, представен в НДК-София през 2023г.  и излъчван по БНТ.