Ако дал си надежда

Проектът „Ако дал си надежда“ не е просто проект – той е живо творческо пътуване. Нашата цел беше и остава да разгърнем потенциала на младите музикални таланти, като ги въвлечем във вълнуващия свят на сценичните изкуства. От началния концерт-спектакъл до семинари по актьорско и вокално майсторство, всеки етап от проекта беше едно незабравимо приключение.

Нашите млади участници, възрастово разположени между 4 и 17 години, преминаха през обучение в ръцете на професионалисти в областта на вокалното обучение, хореографията, музикалната композиция и дигиталния маркетинг. Целта? Да подготвим следващото поколение изпълнители, които да съчетаят таланта си с професионални умения.

И тук не спираме! След успеха на първия спектакъл, вече се подготвяме за нови проекти и семинари. Планираме още представяния на нови песни от български автори, интерактивно взаимодействие с публиката и разширение на социалното въздействие на музиката.

Най-вълнуващата част? Онлайн платформите ни дават възможността да споделяме тези прекрасни моменти с още по-широка публика. Вече може да следите развитието на нашите малки звезди в  Instagram и YouTube.

И като финал – нашите спектакли не са просто събития, а звездни срещи! Изпълнения от популярни български поп изпълнители, които споделят сцената с нашите млади таланти. Не пропускайте да се насладите на тези уникални моменти!

„Ако дал си надежда“ вече не е просто проект, а начин на творческо изразяване, който ще продължава да расте и вдъхновява.

Благподарим за сътрудничеството на нашите партньори:

БНР – излъчва новите песни от продукцията, интервюта с участници в специализираните си предавания /приложено партньорско писмо/

Военноморски клуб-Варна – ни предостави зала за публичните събития

На БНТ ще бъде предоставен за излъчване концерта -спектакъл с новата продукция на Детско шлагерно студио ДА.

Изданията moreto.net, varnautre.bg, petel.bg, MU-TV, ТВ ”Сънрайз Маринов”, „Градско списание“, „Варна24“, уебсайта на БНР – Радио Варна бяха наши медийни партньори по време на реализацията на проекта.

Проектът „Ако дал си надежда“ е финансиран от Национален фонд „Култура“.