Uncategorized

БНТ излъчва на 1 юли детския спектакъл на Петя Буюклиева и Доно Цветков „Слънчеви песнички“

БНТ ще излъчи в събота, 29-ти юли, спектакъла „Слънчеви песнички“, който се проведе в края на май в зала 11 на НДК в София и се превърна във вълшебна арена за деца и техните родители. Шоуто, което беше подготвяно в продължение на месеци, беше представено от един от най-ярките гласове на българската сцена, Петя Буюклиева, която влезе в ролята на приказна фея и потопи във вълшебство детската публика, заедно с магическия си асистент г-н Кадабра, въплътен от известния варненски актьор Боян Стоянов.

В завладяващия спектакъл взеха участие талантливите деца от „Детско шлагерно студио ДА“, балетните трупи „Веда джуниър“, „Денс академи“ и „Ултра енджълс“.

Представлението представи песни, изцяло по музика на композиторa Доно Цетков и стихове на пoетесата Райна Пенева.

Спектакълът „Слънчеви песнички“ въведе малката публика в света на детската фантазия, рисувайки пъстрия свят на мечти и предизвикателства на малчуганите, предлагайки им уникално и незабравимо изживяване. „Слънчеви песнички“ бе първи по рода си спектакъл в България, който съчетава няколко изкуства в едно. Проектът създаде едно уникално преживяване и показа, че децата заслужават същите висококачествени и забавни изживявания на сцената, както и възрастните.

Канал 1 на Българската национална телевизия ще позволи на още повече зрители да се насладят на това изключително творчество, като излъчи шоуто в събота в 16:00 часа.