Uncategorized

Майсторски вокален клас с Петя Буюклиева и Юлия Петкова от дует „Мания“

Майсторски вокален клас по поп музика, воден от изключителната Петя Буюклиева и дует „Мания“ ще събере днес от 11.30 часа във Военноморския клуб млади таланти от Варна.

Семинарът е в рамките на проекта „Ако дал си надежда“ на Студио „ДА” и Фондация „Откритие“, реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ по „Програма за възстановяване и развитие на организации в областта на любителското творчество” и е предназначен за деца и младежи, желаещите да развият своите способности в областта на поп музиката. Любимката на българската публика Петя Буюклиева, участник в различни телевизионни формати, носител на множество национални и международни награди, с богат опит, ще сподели своите знания във вокалните техника и ще даде своите наставления . .

Дамите от дует „Мания“, успешно представяли страната ни на сцената на международни фестивали, ще допълнят класа със своите уникални изживявания и ще покажат на участниците как се работи в екип при реализирането на общ музикален проект. Сценичното държание, въздействието, танцът, физиономията и жестовете, харизмата, емоционалната връзка с аудиторията, са сред темите, които ще бъдат обсъждани с младите участници в събитието.

Майсторският клас е част от цикъла обучения по проекта „Ако дал си надежда“, финансиран от Национален фонд „Култура“.